Blog

Promoció tardor:

Reserva la teva escapada de tardor ONLINE i obtindràs un 20% de descompte en el preu total de la reserva per les nits de dilluns a dijous: Codi: TARDOR23 Promoció vàlida per les nits de dilluns a dijous a partir del 30/10/2023 fins el 21/12/2023. La promoció no s’aplica a les nits de festius, vigiles […]

Covid 19

El nostre establiment assumeix un compromís ferm amb la gestió del risc de propagació de la covid-19, liderant la implementació sistemàtica de mesures dirigides a minimitzar-lo. A continuació, trobareu unes de les mesures sanitàries més rellevant pels nostres clients: A la recepció: Es gestionen els espais amb diverses àrees marcades a terra al temps de […]

Desplaçat dalt de tot

Reserva la teva escapada de primavera ONLINE i obtindràs un 20% de descompte en el preu total de la reserva per les nits de diumenge a dijous:

Codi: PRIMAVERA24

Promoció vàlida per les nits de diumenge a dijous a partir del 09/04/2024  fins el 20/06/2024. La promoció no s’aplica a les nits de festius, vigiles de festius, nits de divendres i dissabtes. En cas de necessitar un canvi de data, s’acceptaran aquells canvis que estiguin dins del període estipulat a les condicions de canvi/cancel·lacions i sempre que la nova data sigui dins del mateix període de la promoció. La garantia complementaria en cas de cancel·lació no està subjecte a descompte.


Reserva tu escapada de primavera ONLINE y obtendrás un 20% de descuento sobre el precio total de tu reserva para las noches de domingo a jueves:

Código: PRIMAVERA24

Promoción válida para las noches de lunes a jueves desde el 09/04/2024 hasta el 20/06/2024. La promoción no se aplica en las noches de  festivos, vísperas de festivos noches de viernes y sábados. En caso de necesitar un cambio de fecha, se aceptarán aquellos cambios que estén dentro del período estipulado en las condiciones de cambio/cancelaciones y siempre que la nueva fecha sea dentro del mismo período de la promoción. La garantía complementaria en caso de cancelación no está sujeta a descuento.

This will close in 40 seconds