Compromís ecològic

Amb una filosofia respectuosa del medi ambient, la nostra proposta sostenible és adaptar-nos a la natura. Deixant el vostre cotxe al pàrquing, caminareu uns minuts fins a la vostra cabana integrada al bosc i gaudireu amb la pau d’aquesta immersió màgica, al ritme del cant dels ocells!

Il·luminació: la majoria de les cabanes no té electricitat: il·luminem amb làmpades recarregables que ofereixen una llum càlida.

Aigua: a la cabana trobareu una pica amb una gerra d’aigua. L’aigua prové del nostre pou.

Xemeneia ecològica: gaudireu d’una xemeneia de paret pels vostres sopars i nits d’hivern. Utilitza com a combustible el bioetanol. És un tipus d’alcohol orgànic (prové de la fermentació de la remolatxa i canya de sucre).

WC ecològic sec: Seguint la mateixa línia de preservació del medi ambient, els nostres lavabos són ecològics, no utilitzem lavabos químics. Els residus es retornen a la natura en forma d’adob orgànic, seguint el cicle natural.

Totes les cabanes estan fetes amb fusta sense tractament, s’han utilitzat les qualitats i les propietats de la fusta d’acord amb el seu ús.

El castanyer i el cedre vermell aguanten bé les intempèries, per això es van escollir en el revestiment exterior.

L’avet Douglas té una bona resistència mecànica i s’utilitza en l’estructura i el revestiment interior. Els seus traços rosats i blancs vesteixen amb encant els sostres i parets i el particular olor de resina que desprèn deixa un record inoblidable.

Una capa de fibra de cànem barrejat amb fibra d’avet Douglas asseguren l’aïllament, juntament amb unes finestres de doble vidre.

La fusta és un aïllant tèrmic natural eficaç, la qual cosa afavoreix un consum eco-responsable en energia.

Tanmateix la fusta és un aïllant natural i eficaç tan pel fred com per la calor, així doncs, la cabana, al estar realitzada totalment de fusta, aconseguim estalviar una gran quantitat d’energia i per tan una gran eficàcia energètica.

A la masia també optem per un maneig ecològic responsable: bombetes de baix consum, calefacció de llenya i per suposat el reciclatge de residus.

Spa ecològic: La nostra zona de spa està també al mig del bosc, en harmonia amb l’entorn. Consta d’una banyera d’aigua i una sauna finlandesa, ambdós escalfats únicament amb fusta. L’aigua prové del nostre pou.

Cabanes als arbres | Millor lloguer Glamping Catalunya
Desplaçat dalt de tot